De bedste VPN-tjenester til Netflix i 2020

0
2433

Netflix har et imponerende stort serie- og filmbibliotek, men Netflix filmene og serierne, som du kan se i Amerika via Netflix, er forskellige fra, hvad du vil kunne se andre steder i verden – f.eks. i Danmark. Med en VPN-tjeneste (Virtual Private Network) kan du åbne for endnu flere film, TV-serier og dokumentarfilm med et klik. Vi har anmeldt de bedste VPN-tjenester til Netflix og hjælper dig med at streame, så meget du lyster.

Netflix kan spore, hvilket land du tilgår deres streamingtjeneste fra og vil kun tillade dig at få adgang til den version af Netflix, som er indstillet til dit land – med mindre du bruger en VPN. Det er nødvendigt, at du foretager et omhyggeligt valg, når du udvælger en VPN, eftersom der kun er ganske få tilgængelige og hver har sin egen styrke. Naturligvis er det vigtigt som det første at sikre at den rent faktisk kan give adgang til Netflix udenfor dit land, eftersom ikke alle VPN-tjenester kan gøre dette (selv de som påstår, at de kan). Men vi har nedenstående valgt de bedste VPN-tjenster, som lever op til opgaven. De 3 bedste VPN-tjenester til at skabe adgang til Netflix er ifølge os:

PureVPN

Den bedste allround VPN-tjeneste, som vi har testet. Såvel som at kunne ”unblocke” Netflix, har PureVPN også en mængde af glimrende privatsfærefunktioner, designet til at beskytte dig online. Den er nem at bruge og en fantastisk alsidig VPN.

TorGuard

Skaber effektivt adgang til Netflix via VPN. Som et godt valg for dem, som er nye i brugen af VPN’er, er TorGuards brugerflade fyldt med overskuelige funktioner, som bortrydder al forvirring hos førstegangsbrugere.

CyberGhost

Enkel at bruge og den fungerer perfekt med Netflix. CyberGhost tilbyder en mængde supportmuligheder og har en ”unblock streaming” funktion til at skabe adgang til Netflix. reklameblokering og tracker blocking funktionerne gør det meget sikkert.

Vi har testet de tre ovennævnte VPN-tjenester for at sikre, at de på vellykket måde åbner Netflix, hvis du prøver at få adgang til den over en VPN. En mængde VPN-tjenester vil love dette, men ikke alle leverer – Vi har testet over 20 VPN-tjenester i det forløbne år og masser af dem mislykkes med at give adgang til Netflix.

PureVPN er et glimrende valg for nybegyndere og mere erfarne VPN-brugere. Den tilbyder en robust programgruppe af serviceydelser, bekvemt pakkede med et let anvendeligt og let forståeligt interface. Den lader dig få adgang til en oversøisk Netflix konto, hvis du bruger browserudvidelsen til PureVPN og får adgang til Netflix via browseren.

Såvel som muligheden for at give adgang til Netflix, sætter vi virkelig pris på omfanget af funktioner som PureVPN tilbyder, indbefattet muligheden for at forvandle din enhed til et VPN-hotspot, eller til at fintune den, således at udvalgte apps vil bruge VPN’en, mens andre vil bruge din traditionelle internetforbindelse. Den fremkommer også pakket med Ozone og Gravity, sine egne antivirus og ad-blocker funktioner, henholdsvis. Dette hjælper virkelig med til at forvandle den fra en VPN-pakke til noget, der er mere fuldstændigt og væsentligt i dagligt Internetbrug.

TorGuard er en acceptabelt prisansat VPN-tjeneste med en fyldig liste over muligheder til, hvordan den skal anvendes. Dens Stealth VPN-funktion er blevet udviklet for at undgå VPN sporinger, hvad der gør den til det ideelle valg til tilslutning af Netflix. I vores tests havde den vellykket forbindelse med Netflix og den er således et værdifuldt valg. Vi konstaterede, at TorGuard er i stand til højne hastigheder, et element som kan tåle, at der anvendes en VPN, der er perfekt til streame online indhold.

Der følger en rigdom af dybtrækkende funktioner med til TorGuard. Den gode nyhed er, at hvis du er en lejlighedsvis bruger, kan du blot se bort fra den og stadigvæk få en glimrende oplevelse, men for dem som ønsker at rode med tingene under kølerhjelmen, er muligheden der.

CyberGhost VPN er et fint valg for førstegangsbrugere. CyberGhost er meget brugervenlig i sin opbygning. Den har enkle ikoner til søgning af den VPN-tjeneste, som du behøver, indbefattet en let håndterbar ”Unblock Streaming” funktion til Netflix. Der er også en praktisk CyberGhost app til tablets og mobiltelefoner til adgang til Netflix på disse enheder.

CyberGhost har ad-blocking, tracker blocking og web blocking funktioner, alle indbyggede, så du kan føle dig sikker, mens du browser og streamer. Den har også glimrende supportfunktioner, hvis du skulle have brug for hjælp. Såvel som de sædvanlige guider og tips, kan brugere også sende e-mail og anmode om livechat support.

Hvorledes Lader VPN’en dig Tilslutte Netflix?

VPN-tjenester har haft stigende popularitet i de seneste år, til dels takket være geografisk-blokeret indhold, som Netflix har en del af. Når du prøver at skabe adgang til materiale, som ikke er beregnet for dit land, ved serviceleverandørerne nøjagtigt, hvor du er baseret takket være den information, som er sendt fra din server og enten blokerer de dig straks, eller omdirigerer dig til den landingsside, som er passende for dit land. Hvad en VPN foretager sig, er at føre din datatrafik gennem en virtuel server lokaliseret i landet efter dit valg.

Hvis du f.eks. er i Amerika og ønsker at tilslutte dig den canadiske Netflix, så kontrollerer Netflix serveren, du kommer fra, ser at den er baseret i Canada og antager, at alt er i orden. Naturligvis er du ikke i virkeligheden i Canada, du sidder lykkeligt i U.S. – men Netflix ved det ikke.

VPN-tjenester kan aktiveres på forskellige måder. Den mest almindelige er en enkelt browser plug-in, eller et stykke software på din computer, som du kan bruge til at vælge den server, du ønsker at tilslutte. Hvis du anvender smartphone eller tablet kigger, så fortvivl ikke – der findes også dedikerede VPN apps til disse enheder. Hvis du ønsker at se på den store TV-skærm, så kan du gøre dette ved brug af forskellige metoder. Nogle VPN’er kan installeres på et routerniveau, så alle enheder hjemme (indbefattet dit smart TV) kan anvende serviceydelsen. Andre kan blive installeret på selve smart TV, men disse er ikke særlig almindelige. Naturligvis kan du altid tilslutte en laptop til et TV enten via screen casting/mirroring, eller et simpelt HDMI-kabel og se Netflix på den måde.