Beskyt din laptop med en sleeve

0
1167

Hvis du anvender din laptop computer til i din dagligdag til studiet eller i en professionel sammenhæng på arbejdet, så ved du at den største fordel ved en bærbar computer er den mobilitet – men mobiliteten er også en svaghed, da en laptop kan blive slidt ved meget transport hvis du ikke sørger for tilsvarende opbevaring under transporten.

Som laptop-ejer kender vi udfordringen ved at transportere sin laptop til og fra studiet, eller hvis man har en arbejdscomputer som man skal have med på kontoret og ud til forretningsmøder i byen og lign. Det kan være lidt besværligt og ofte tager man “bare” sin laptop under armen eller ned i en almindelig rygsæk.

Blot tænker vi sjældent over, at en laptop computer faktisk er en ret delikat enhed som ikke er isoleret specielt imod varme, kulde eller almindelige slid i vejr og vind.

I denne artikel vil vi beskrive hvorfor du bør overveje at anskaffe dig en laptop sleeve til at opbevare din laptop computer i under transport.

Hvad er en laptop sleeve

En laptop sleeve er egentlig bare en smart ord for en taske til din computer. Fordelen ved at anvende en sleeve er, at du får en taske udviklet specifikt til målene på din laptop computer og samtidigt beskytter du din enhed imod slid, kulde og varme – en sleeve er samtidigt praktisk at medbringe under armen og du kan sagtens opbevare din andre arbejdsredskaber i den.

De fleste sleeves har 2-3 lommer, hvor den primære lomme er til din laptop og de mindre lommer kan opbevare f.eks. en mobiltelefon, en oplader, elastikker, kuglepenne og papir osv. Lommerne lukkes nemt med en elastik, så alt dit indhold ikke falder ud. Køb elastikker online, hvis du har behov for ekstra sikring af din sleeve, imens du er på farten.

Formålet med sleeven er at tilføje en ekstra beskyttelse din laptop, så den kan holde sig funktionel og ridsefri for dermed at øge dens levetid.

De materialer som sleeves oftes bliver fremstillet i er polyester i de mere prisvenlige udgaver, og uld og filt når der er fokus på højere kvalitet.

Hvis du vil kigge nærmere på sleeves til din laptop computer, så er vores anbefaling at du kigger nærmere på mærket Targus. Den fremstiller mange typer af sleeves og tasker udviklet til at passe alle størrelser af laptops.