Appen for alle bilnørder til Android og Ios

0
2604

Elsker du biler, men du har aldrig helt kunne finde en app, der lod dig nørde din hobby på daglig basis? Du har muligvis altid skulle åbne din computer for at finde et godt sted, hvor du kunne shoppe alle de bildele, som du drømmer om. Men det kan være slut nu med mobil app’en AutoDoc.dk, hvor du kan finde tusindvis af forskellige bildele, som passer til lige præcis dine behov. Så hvis du ejer enten en Android eller Ios, så skynd dig ind og hent appen. Du vil uden tvivl komme til at elske den! Du kommer nemlig til at have din yndlingshobby lige ved hånden, uanset hvor du er henne.

Bildele til alle mærker

Uanset hvilket mærke du bedst kan lide, så kan du finde det i AUTODOC APP. De har nemlig bildele til både europæiske, amerikanske, japanske og koreanske køretøjer. Så hvis du er super glad for Volkswagen, så kan du let finde det via appens søgefunktioner. Men hvis du er mere til Toyota, så bliver det bestemt heller ikke et problem.

Det er den rene luksus, at du kan finde alle disse mærker i én app. Det er sjældent, at det sker, så det her er muligvis den absolut bedste app til dig, der virkelig går op i din bil. Du vil hele tiden kunne finde nye spændende bildele til din bil, som let kan være lige præcis det mærke, som du foretrækker. Så hvis du mangler et godt lille shoppingkatalog over bildele, så har du bestemt fundet en app, der er noget værd nu.

Let genvej til at bestille dine favoritter

Du finder måske et produkt, som du bliver super glad for, og som du får lyst til at købe igen og igen. I sådan et tilfælde vil det være super irriterende, hvis du så ikke kan finde produktet igen. Men med den her app har du mulighed for at se din bestillingshistorik, så du let kan finde den bildel, som du var rigtig glad for. På den måde kan du let genbestille bildelen med enten Android eller Ios.

Det er derfor slut med at søge endeløst efter et produkt, som du måske har glemt navnet på, eller hvilket mærke det helt præcis var. Nu kan du blot se tilbage på nogle af produkter, som du tidligere har købt, og så finde du det let. Det er en service, som du måske slet ikke vidste, at du manglede!

Følg med i din pakkes vej fra A til B

Appen giver dig muligheden for at få en notifikation undervejs, som din pakke kommer tættere på din hoveddør. Du skal altså ikke længere tjekke ind hver gang, du ønsker at finde ud af, hvor langt din pakke er. Nu bliver du ganske enkelt mindet om, hver gang din pakke er en smule tættere på – så det bliver en glæde hver gang, du får en ny notifikation, som du kun kan se frem til! Det er service, der vil noget.