Er smartphonen den nye bærbare?

0
6881

Apple udvikler konstant sine produkter, og her er iPhone ikke en undtagelse. Senest har de udgivet tre forskellige modeller på samme tid, nemlig iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. iPhone X er den med den største skærm på 5,8 tommer super retina HD-skærm, mens iPhone 8 har almindelig retina HD-skærm og iPhone 8 Plus har 5,5 tommer retina HD-skærm. De iPhones med de store skærme har samtidig kamera med vidvinkel- og teleobjektiv, hvilket kan være et plus i forhold til at tage gode billeder. iPhone X har samtidig Face ID, mens de andre to modeller har Touch ID. Alle tre modeller har den nye A11 Bionic chip, samt trådløs opladning, hvor du kan undgå en lang ledning, der alligevel bare fylder.

Vælg iPhone efter dine behov

Selvom iPhones er smarte og kan virke tillokkende med de forskellige nye funktioner de får hver gang, der bliver udviklet en ny model, bør man også tænke over, hvilken model der passer til dine behov. En iPhone 8 Plus og en iPhone X er begge iPhones med store skærme, som kan være besværlige at have med på farten i lommen eller i en lille taske. En iPhone med en stor skærm vil passe til den, der har behov for at kunne se serier, klip på Youtube og læse tekster på telefonen. Hvis dette ikke hører under dine behov, bør du vælge en iPhone 8 med en mindre skærm, men mange af de samme nyudviklede funktioner som iPhone 8 Plus og iPhone X.

Kan man erstatte de nye iPhones med computeren?

Apple er en stor virksomhed, der har sans for, at udvikle sine produkter hele tiden, og give sine kunder det, de gerne vil have. Mange bruger efterhånden deres iPhone til at tjekke og skrive mails, hvilket man i høj grad førhen mest brugte computeren til. Derudover er der mange forskellige appudviklere, der dygtiggør sig i at udvikle apps, hvor mange af dem erstatter computerens funktioner. Internettet bruges desuden hyppigt på telefonen, hvor man også har en Google-app, hvor man kan søge på alt mellem himmel og jord. Du kan se videoer på Youtube på iPhone, shoppe på nettet, være aktiv på de sociale medier som Facebook og Instagram, og endda se din yndlingsserie på Netflix-appen på din iPhone. iPhone kan dermed siges at være tæt på at erstatte computeren, men endnu ikke helt endnu. Computeren har stadig den største skærm, som ofte er mere overskuelig at kigge på. Derfor er computeren stadig nødvendig, i forhold til at skrive opgaver eller læse tunge, vigtige dokumenter.